Artvise e-Tjänst 3.0
Information och länkar > Nyheter > Tidigare versioner > Artvise e-Tjänst 3.0

Nyheter och förändringar

E-tjänstebyggaren

Högerklicksmeny på e-tjänstens arbetsyta

Åtkomst till dom vanligaste funktionerna för kontrollerna på arbetsytan genom högerklick på vald kontroll.

Inskickade e-tjänster

En ny flik på e-tjänsten egenskapskort visar information om dom inskick som har gjorts på en specifik e-tjänst.

Nya kontroller

I e-tjänstebyggaren finns nu kontrollerna Bild och Kryssrutelista.

Publiceringsdatum

Nu är det möjligt att på e-tjänstens egenskapskort ange både datum och tidpunkt för publicering/avpublicering. Publicera från och Publicera till

Script

Förbättringar, samt nya funktioner för att lättare kunna göra valideringar och använda script i e-tjänster.

Statistik

Fliken statistik på e-tjänstens egenskapskort har nu en funktion för att nollställa statistiken Nu på en specifik e-tjänst

Ångrafunktion

I e-tjänstebyggaren finns nu funktionen att ångra en förändring som gjorts, genom att klicka på knappen ångra.

E-tjänsteportalen

Externa e-tjänster

Välj om externa e-tjänster ska publiceras på intern och/eller extern portal

Responsiv design

I denna version har vi förbättrat stödet för responsiv design.

Språkstöd

Nu är det möjligt att översätta e-tjänster och e-tjänsteportalen genom att använda Google Translate.

Sökfunktion i e-tjänsteportalen

Möjlighet att söka och filtrera fram publicerade e-tjänster i e-tjänsteportalen.

Utökat profildata på ”Mina sidor”

Informationen som en användare kan skriva in på sin profil har utökats.

E-tjänstebyggaren – Administration

Dynamiska rapportgeneratorn

Skapa rapporter från dina e-tjänster med vår dynamiska rapportgenerator. Nu med funktionen att kunna spara och återanvända favoritrapporter. Det är även möjligt att ange villkor för vilket värde ett specifikt fält i e-tjänsten ska innehålla.

Sidhuvud/Sidfot

Nu kan sidhuvud/sidfot kopieras

Integrationer

Integration mellan Artvise e-Tjänst och Kundtjänst

Möjlighet för användaren att följa statusen på sitt ärende i Artvise Kundtjänst, även om ärendet är skapat direkt i Artvise Kundtjänst.
Förbättrad möjlighet att integrera e-tjänster med Artvise Kundtjänst.

Stöd för att hämta information från KIR, FIR och QID

Stöd för att hämta information från KIR, FIR och QID till användarens profildata.

Betalning

Genomgången och förbättrad funktion/säkerhet i betalningsfunktionen i e-tjänst

Har du frågor angående informationen är du välkommen att kontakta vår kundsupport.

support@artvise.se
Våra säljare hittar du på vår kundportal, under Kontakt
www.artvise.se

Med vänlig hälsning
Artvise AB